|
|
Lån  


 
Annonce:


Der en mange penge at spare på rigtig mandlavning. Her er et par gode spareråd:

1) Rigtig udstyr
Sørg for at have det rigtige udstyr.

2) Læg låg på
Læg altid låg på, det spare energi.

3) Brug lidt vand
Kog kun i lidt vand, det spare energi.

4) Brug eftervarme
Udnyt eftervarmen, sluk for ovnen i god tid.

5) Udnyt ovnvarme
Start i kold ovn.

6) Mindre ovn
Begræns brug af ovn. Det er dyrt at varme en hel ovn op, jo mindre den er jo bedre, dvs. jo mindre energi skal der normalt til.

7) Optøning i køleskabet
Tø op i køleskab.

8) Luk køleskab og frysser
Lad ikke køleskab og fryser stå unødigt åbne.











Information på sider:

Undgå madspild - Mad og drikke - - Online opskrifter - Spise ude - - Chokolade - Gode råd om mad hygiejne - Køkkenmaskiner - Slankeprodukter - Madleksikon - - Gode råd om lav energi madlavning - Delikatesser - Gode kostråd - Gode råd om mad -



 Du er her: Spisehus - Spisehus -